Pentru verificarea unui drept anterior se vor folosi bazele de date ale oficiilor în care desenele sau modele sunt înregistrate sau motoarele de căutare ale imaginilor. Fiind vorba de reprezentări grafice, similaritatea este mai greu apreciabilă și din acest motiv căutarea unui anume design înregistrat sau divulgat poate fi destul de laborioasă, dar folosirea Clasificării de la Locarno poate ajuta mult în acuratețea procedurilor.


Important este să nu vă limitați căutarea numai la desenele și modelele industriale înregistrate. Toate desenele și modelele industriale divulgate anterior, indiferent dacă sunt neînregistrate sau au fost înregistrate și au expirat, ar trebui luate în considerare la decizia de a înregistra. Unele oficii oferă în cadrul bazelor de date și serviciul de monitorizare care vă informează periodic despre desenele sau modelele solicitate la înregistrare pentru un anumit domeniu de activitate.


Cercetări și
verificări

Putem verifica existența unei marci, al unui titular sau portofoliu de drepturi în România sau în orice altă țară ca parte esențială a diligențelor.

mai multe

După depunerea cererii veți fi informat despre parcurgerea fiecărei proceduri prevăzute de legea 84/1998

Clienți și Testimoniale