Prin Organizația Mondială a Proprietătii Intelectuale (WIPO) ai căror membrii suntem vă putem depune cererile și urmări procedurile la oficiile din 114 state membre. Deci, atunci când urmează să vă extindeți activitatea în afara României, vă putem reprezenta direct sau prin cabinetele asociate în țările de interes pentru a vă înregistra și apăra drepturile de proprietate intelectuală.


Înregistrarea în Uniunea Europeană, după cum este și firesc, este soluția la care apelează cel mai des companiile din România.Din 2007, de când am fost acreditați direct, am reprezentat titularii de mărci în peste 500 de cazuri (procedurii de înregistrare sau litigii) în fața Oficiului European EUIPO (omologul OSIM cu gestionare la nivelul UE). Marca europeană sau comunitară este marca care este înregistrată și obține protecție uniformă în toate cele 28 de tări membre ale UE.


Cercetări și
verificări

Putem verifica existența unei marci, al unui titular sau portofoliu de drepturi în România sau în orice altă țară ca parte esențială a diligențelor.

mai multe

După depunerea cererii veți fi informat despre parcurgerea fiecărei proceduri prevăzute de legea 84/1998

Clienți și Testimoniale